Wacht niet tot kantoren open zijn.
Stel uw vraag per email. Krijg antwoord per email.
Maak een afspraak voor mondeling contact.

Eenvoudig weten hoe het zit.

Administratie en belastingen.

Consultancy

Ieder zijn eigen vak, laat een boekhouder niet gaan vertellen hoe u uw werk moet doen. U wilt ook niet aan uw boekhouder hoeven vertellen wanneer hij moet doen. Onze consultant beoordeelt zelf wanneer aangiften ingediend moeten zijn, hoe Belastingdienst en accountant dossiers willen zien, en welke kwesties urgent zijn om op te lossen. U krijgt regelmatig  rapportages, en waar zinvol adviezen.

Consultancy kan voor een dag per maand, een dag per twee weken, of een dag per week. Bij die regelmaat krijgt u een flinke korting ten opzichte van het tarief voor een eenmalige klus.

U kunt onze consultant ook inhuren om een nieuwe administratie op te zetten, of om fouten uit uw bestaande systeem te laten halen.

Detachering

Misschien wilt u gewoon een boekhouder op uw kantoor hebben. Wij helpen u graag.

Zoekt u een boekhouder voor op uw kantoor dan staat u voor een vervelend dilemma: neemt u iemand die zelf initiatief neemt, dan brengt dat een hoog salaris met zich mee; neemt u iemand die goedkoper is, dan is die niet in staat om het werk te doen zonder aansturing.

Kiest u bewust voor iemand die helemaal door u gevormd kan worden? Iemand waar u zelf leiding aan geeft en die het werk dus precies zo doet als u het zou doen? Wij beperken ons dan tot iemand zoeken en op uitzendbasis ter beschikking stellen. Prettig voor u is dat u tot 78 weken (dus anderhalf jaar) met elkaar kunt werken zonder aan elkaar vast te zitten. Wij verzorgen betaling aan de medewerker, aangiften loonheffingen, de benodigde verzekeringen, en alle correspondentie met de Belastingdienst. U betaalt alleen wekelijks een factuur met omzetbelasting. Het tarief is afhankelijk van de vakkennis van de medewerker, maar ook van het aantal uren per week dat gewerkt gaat worden. Daarom spreken wij uw wensen met u door voordat wij iemand gaan zoeken, en krijgt u een indicatie van het tarief voordat wij iemand aanbieden. Wilt u toch een vaste arbeidsovereenkomst met de medewerker, dan rekent u een bemiddelingsfee met ons af en heeft u precies bereikt wat u wilde: een kracht waar u van weet dat die helemaal bij u past.

 

ENOTEAM Administraties
Amerikalaan 545
3526 VX  UTRECHT

06 - 4086 8741

enad@enoteam.nl

HR KvK 30111747