Wacht niet tot kantoren open zijn.
Stel uw vraag per email en krijgt antwoord per email.
Voor mondeling contact maakt u een afspraak.

Eenvoudig weten hoe het zit.

Administratie en belastingen.

JIJ eerst, IK tweede

Je bent ondernemer omdat je goed bent in de primaire processen: verkoop en productie.

Met die primaire processen verdien je geld. Omdat je gewoon heel erg goed bent in verkopen, of omdat je zo veel slimmer en sneller bent dan anderen dat jouw product beter, mooier en goedkoper is dan wat anderen maken.

Bijzaken kosten alleen maar geld. Omdat je geld moet betalen aan de bank, je huiseigenaar, de telefoonmaatschappij, je boekhouder en ga maar door. Wat helaas nog veel meer kost, zijn de kostbare uren die je er aan verspilt. Ieder uur dat jij bezig bent met suffe administratieve dingen, kun jij niet doen waar je goed in bent: geld verdienen.

Nu is er een oplossing: een partnerschap met ENOTEAM. Je krijgt een eigen stafmedewerker voor alle organisatie. Niet voor een groot vast salaris per maand, maar voor een klein percentage van je omzet.

Geen omzet? Geen kosten.

Nou goed, een deel van de kosten blijft. Daar is niet aan te ontkomen. Maar je hebt wel een staf die voortdurend inkoopt en onderhandelt, waardoor je vaste kosten lager zijn dan anders.

Een echte stafmedewerker is een dienstverlener die zegt "JIJ eerst, IK tweede". Zelfs als iedereen herkent dat jij persoonlijk fouten maakte, onze stafmedewerker zegt "dat hebben WIJ niet slim gedaan". Want wij hebben er samen belang bij dat jij goed verdient.

 

ENOTEAM
Administraties

Amerikalaan 545
3526 VX  UTRECHT

030 - 293 92 29

info@enoteam.nl

HR 30111747