Wacht niet tot kantoren open zijn.
Stel uw vraag per email. Krijg antwoord per email.
Maak een afspraak voor mondeling contact.

Eenvoudig weten hoe het zit.

Administratie en belastingen.

Wat als de BTW niet klopt?

Wat doet u als de BTW niet goed geboekt is in uw administratie?

Simpel gezegd moet 21% van uw totale omzet gelijk zijn aan het volgens uw boekhouding af te dragen bedrag. Als u internationaal zaken doet of verschillende administraties consolideert klopt dat vaak niet. Niet omdat iemand slecht werkt, wel omdat koppelingen tussen systemen nooit foutloos blijken en er mensenwerk aan te pas komt.

Wij helpen u met:

Voor kleine ondernemers.

Heeft u zelf geen personeel of capaciteit om de aangifte BTW te doen? Die verzorgen wij dan graag voor u. Als alle boekingen correct gedaan zijn in Exact Online kost u dat bij ons  100 per aangifte.

Om verwarring te voorkomen en risico's te beperken hebben wij een vaste procedure opgesteld voor ondernemers waar wij de aangifte BTW voor verzorgen.

Jaarwerk

In principe brengt u eenmaal per jaar uw administratie naar ons kantoor, zodat wij het jaarwerk kunnen doen. Dit betekent een iets gedetailleerder controle met als eindresultaat een jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. De prijs van het jaarwerk is zeer afhankelijk van de omvang van uw bedrijf, maar de ervaring leert dat 1.200 Euro per jaar een soort natuurlijk minimum is.

 

ENOTEAM
Administraties

Amerikalaan 545
3526 VX  UTRECHT

030 - 293 92 29

info@enoteam.nl

HR 30111747